hora

jag hatar dig! men det visste du nog redan!
visst jag är fet, jag ser inte perfekt ut, men vill du veta en sak! jag bryr mig inte!
visst jag drömmer om att se snygg och fin ut, men jag lever i min kropp och jag vill inte förändra den för att göra dig nöjd! hellre äter jag ihjäl mig!
vill du veta en till sak! du tror att du är så smal, vacker och bara allmänt bäst! men det är du fan inte! visst du kanske är lite smal, men du börjar bara bli fetare och fetare ju med du äter, för du rör aldrig på dig! jag gör åtminstone något!!! det är mer än vad man kan säga om dig!
fy fan vad livet blir skönt när du dör eller bara flyttar! jag vill inte ha dig i mitt liv, och jag tycker synd om oss som måste ha dig där! ifall jag fick en önskan i mitt liv, då blir det att önska bort dig! jag vill inte ha dig här, och inte mamma heller, men det kanske du redan har listat ut! det är inte direkt en nyhet för dig antar jag.
hon orkar inte med dig, hon orkar inte med att du ska vara sur och smälla i dörrar hela tiden, varför kan du inte ge dig, och fatta att du kommer göra så att hon dör snart, så som du håller på! mamma är gammal och har ett dåligt hjärta och det vet du! ändå ska du hålla på med allt skit!
sluta! ingen vinner på det, och jag tycker faktiskt att ifall du ska fortsätta med detta barnsliga beteende så kan du flytta härifrån! alla i familjen kommer att njuta av det! speciellt jag och mamma!!!! slippa dig, och din illa luktande stank! HALLELUJA!!! fy satan vad skönt! kan inte säga så mkt mer än så!
sammanfattningen av detta är att jag vill att du ska dö, eller bara allmänt försvinna från mitt liv NU!

RSS 2.0