olika tankar

denna lägenhet kmr ja nog inte bli av med på ett tag. eftersom ja har ett andrahands kontrakt med madde eftersom vi inte får tag på den jävla hyresvärden.
jag kmr nog aldrig bli av med minnena från den här lägenheten och det får ja nog leva med. kommer få leva med dessa minnnen hela mitt liv, för jag tror inte att de kmr försvinna på bra många år iaf.
.
har lust att byta ut sängen också, men den är fruktansvärt skön, och ja vill inte ha en annan säng.
.
jag är glad att alla som är åtalade (madde och hennes vänner) har bestämt sig för att överklaga, och det är bra för madde nu när hon ska få en liten knobb till vintern.
.
.
.
jag vet att inget av detta hör egentligen till denna blogg, denna blogg är till för att skriva alla tankar om allt ja inte kan skriva i min andra blogg.
.
snart får man flytta in mer av mina saker madde håller på att totalt flytta ut ur denna lägenhet och det känns skönt, en lägenhet för mig sj! :)

snart

Om bara några veckor är det ett jävla år sen all jävla skit hände mig. Jag mår stundtals stunder bättre än andra, men ja orkar inte må såhär. Jag vill inte må såhär. Och dum som ja är så kollade ja just igenom häftet ja fick av tingsrätten och läser igenom allt detta igen.. Som om ja behöver en påminnelse om hur Sveriges domstolar suger. De tror att en 17 åring ( nu 18) vill hitta på ngt så sjukt som detta. Ja mena, vem i helvetet kan sjunka så långt att hitta på ngt som detta?? Det skulle ja vilja veta..
.
.
.
fan att man inte kände ngn jävla vampyr som kunde göra så man glömmer allt. fan vilket bra liv man skulle haft då.
.
.
.
.
Fuck You!

RSS 2.0