så jävla le!

satan vad man kan bli le på dig! fatta, ifall jag inte vill det så vill jag inte. du kan inte tvinga mig göra ngt jag inte vill! inte ens mamma kan det!
jag mår inte bra, har inte gjort det på ett väldigt bra tag och det blir inte bättre av att du ska hålla på att tjata och allt om vad jag gör!
jag hatar att folk ska gnälla och hålla på att jag ska äta, eller sova eller allt sådant. låt mig vara!!!
jag kan ta hand om mig själv, det har jag gjort förr så varför borde jag inte kunna det nu för?
jag vet att du bryr dig, men jag orkar fan inte, jag vill inte ha ngn som håller på att tjata, jag orkar inte!!
jag vill vara själv ett tag. börjar ju bli galen ifall ni ska hålla på att tjata om allt jag gör!! så FUCK OF!!
jag älskar att du bryr dig, men jag orkar ändå inte, jag kan ta hand om mig själv, och ifall jag inte klarar det så ber jag väl om hjälp, men det  blir ändå inte bättre av att du ska hålla på att tjata om att jag ska äta, när jag nu gör det. visst jag kanske inte äter så mkt, men det är väl ändå mitt problem?! det är väl min kropp och min hälsa eller?? jag äter frukost, lunch och middag, jag kanske inte äter så mkt av det så jag ska bli som en sumobrottare, jag äter när jag är hungrig? det är väl så alla brukar göra, eller har jag fel på det också??? jag äter inte så att jag blir mätt men jag äter jag har inte slutat att äta, jag är i samma period som jag var i när jag bodde i stan med svea. jag mådde inte bra då heller. det var för att jag inte rörde på mig, och jag tyckte att jag och svea aldrig skulle ha flyttat ihop, för satan vad det förstörde.. jag vill ha tillbaka min vän, men jag kommer aldrig få tillbaka hon, för vi båda har förändrats så mkt att jag tror att ingen skulle tåla varandra.. vi har blivit för olika så att det inte ens är kul.. jag saknar henne i mitt liv, det gör jag verkligen, men jag tror hon har hittat ngn som kan ersätta det vi två hade. och det kan vara det som gör att jag inte kan bli vän med hon igen..
det är mitt problem ifall jag inte klarar skolan heller? eller det är inte mitt fel, det är den äckliga satans gubben från i sommras som jag hoppas att han dör! han har förstört så jävla mkt i mitt liv så att det snart inte finns så mkt mer att förstöra, det gör det inte! så vad jag än gör så kan jag inte må sämre än vad jag gör nu.
jag kan ha en del bra dagar, men varje gång jag ser en flintis så tänker jag på den kvällen och det är inte kul, det gör så att man mår illa och bara vill sluta andas... man mår fan inte bra av det, och jag vet inte hur jag ska göra för att må bättre, jag vill inte prata om det för jag vill inte minnas hur jävla rädd jag var den kvällen, kunde inte ens gå, för att jag darrade så mkt, kunde inte prata och ville bara bort från teg och stan för alltid..  men det kunde jag inte, jag är glad att han fick så mkt spö att han inte kunde gå dagen efter, hoppas han få åka in i fängelset också, det skulle vara ännu skönare att skydda fler som han kan gå på...
det enda dåliga är att flera av min systers kompisar kanske åker dit på misshandel, annars var det bra... jag vill inte att de ska få betala för ngt som han gjorde. det är inte rättvist, jag tycker att det inte är snällt att de som stod upp för mig råkar illa ut! det var inte det jag ville, jag ville inte att de skulle göra så mkt mot han egentligen, men jag var glad att de gjorde det, så då får han veta att det han gjorde är helt jävla satans fel!!!! man ska inte göra sådant och jag hatar folk som gör sådant mot yngre tjejer och även äldre... det är ju lågt, ta på dig själv ditt jävla äckel!!!!!!!
och ge fan i alla andra!! ingen vill ha sådana men för livet, jag ville inte ha det men nu fick jag det, tack vara dig!
hoppas att du åker in i fängelset och blir ngn bitch! då får du veta hur jag hade det den kvällen, den värsta i mitt liv! hoppas du mår så satans illa!!!!
nu ska jag fan ta och kasta bort alla dåliga minnen jag har från i sommar och allt annat, och leva mitt liv och klara mitt sista år i skolan... behöver verkligen det och klara inte av att fortsätta tänka på allt du gjort!
så hej då!
tack för detta inlägg, känner verkligen att jag behövde få ut lite ilska ur mig och kunde inte skriva det ngn annanstans. så nu är jag glad för ingen känner till denna blogg, och ingen kommer någonsin få läsa detta inlägg.. det finns några som redan vet det mesta, men de har ingen aning om hur jag känner, eller en har det, men inge mer... så nu lämnar jag denna blogg, och allt detta bakom mig förhoppningsvis. Bye!

RSS 2.0