fattar inte att du sa så

jag trodde vi var vänner therese!
helvete jag berätta fan vad som hände i somras och det verkade som om du brydde dig, men jag hade fel!
.
ni som inte fatta detta så ska ja förklara
.
vi gick hem från five igår, och vi skulle inte ta vägen som ja brukar ta, skulle ta en väg som gick igenom en tunnel och upp till bron så man hamnar på den gångbanan. och thess gillade inte det men ja ba det är ju typ den närmaste vägen, sen så sa hon det otänkbara!
hon bara "men du vill ju vekrligen bli raped. och då brast det för mig, jag blev så jävla arg och irriterad på henne! jag ville slå henne, men jag kunde inte gå till henne, jag vände mig om och tog en omväg till bron.
jag ville verkligen inte se på henne så när ja kom hem till madde så låste jag in mig på toan och grät. hatar henne just nu! fattar inte hur hon kunde säga ngt sådant.
jag hörde henne packa sina saker och hon lämnade mina saker sen gick hon. kunde samla mig att se på henne. ville inte ens prata med henne. ville bara att hon skulle gå. kändes som om ja skulle få en jävla ångest/panik attack. efter ja samlat mig lite så gick ja och la mig i soffan, men då började jag gråta igen så jag lät det bara rinna, sen gick ja och la mig.
.
min och t´s vänskap är över... och det är synd för hon var en jävligt bra vän.

inte mer!

atte får 17000 i skadestånd för lite små sår, och jag får bara 5000 för men för livet??
men det är ju klart, han fick ju gå igenom det värsta, inte jag som kmr må dåligt i hela mitt jävla liv!
är sverige rent av skadat eller vad!
hur i helvete kan man ha medkänsla för ett sådant äckel och skita i hon som blev utsatt! det är ju bara BULLSHIT!
hoppas hela jävla sverige bombaderas snart!

FUCKOF

umeå tingsrätt kan ju fan gå och dö!

skadestånd

punkt 1.
Atte Vanhatalo har medgett att utge 5000kr i skadestånd till miranda jakobsson. vad som förekommit i målet ger inte anledning att bestämma ersättningen för kränkning till ett högra belopp. Atte vanhatalo ska såldedes förpliktas att utge medgivet belopp i skadestånd till miranda jakobsson!!
.
BULLSHIT!
.
.
.
jag lovar att den där äckliga jävla finnen inte kommer leva särskillt mkt längre!

FUCK OF!

jävla fucking bög jävel!
fy satan vad du förstör allas jävla liv! jag hatar dig och kommer troligtvis alltid göra det!
jag hoppas du får minst 5 år i fängelset för vad du gjorde mot mig!!! jag fattar inte hur de underbara kunde få 1 till 1&½ för att ha slagit dig för vad du gjorde mot mig! FUCK OFF HOPPAS DU DÖR SNART JÄVLA BÖG KUK PERVERSA JÄVLA IDIOT BÖG HELVETE!!!!!!!!!!!!!'
.
jens 1 år
Madde 1 år <3
Linda 1 år <3
Johan 1&½!!!! <3
(Anledningen till att johan fick längre är för detta)
.
SÅ JÄVLA DRYGT!!
det känns som om allt är mitt fel, ifall jag inte hade varit där den helgen hade inget av detta hänt! förlåt!
det är ju typ mitt fel att ni åker in, det var aldrig min mening.. förlåt för allt!!

SVARA

helvete johan svara på mina jävla SMS!
jag vill veta hur din rättegång gick!
jag bryr mig !! snälla!!
jag blir orolig när du inte svarar, hur ska jag tolka det?
vill du inte prata med mig?
sitter du inne?
vad? snälla jag vet att du inte kan läsa detta, men jag hoppas du svarar snart så jag blir lite lugnare! är jätte nervös för dig nu! <3
Love YA

...

fy satan vad skönt det var att få grina ut!
.
satt och prata me Linnéa på fb, och där fick ja ut en massa från mig. och det var jävligt skönt, har haft det inom mig ett bra tag, och jag vet inte ifall jag någonsin kommer att få det ur mig totalt, för hur mkt ja än pratar om det så kmr ja aldrig bli av med det.. och det är nog det som gör att jag mår skit.
det spelar ingen roll ifall jag pratar i 5 timmar om det, eller ifall ja pratar 5 minuter, hur mkt jag än säger om den kvällen/natten så kmr ja få minst lika mkt om inte mer tillbaka in i mig..
ju mindre jag säger ju mindre får ja inom mig.
.
jag vet att det låter knasigt, men det är så det är för mig.
.
när jag pratade med linnea så började jag grina. jag har inte grinat så mkt på väldigt länge. jag har knappt grinat alls sen den 31/7 2010. förutom till sorgsna filmer, men det räknas som ändå inte som att grina.
.
har så mkt mer att skriva, men jag kan fan inte skriva ngt mer nu.. det går inte.
kan säga såhär, ni få som kmr få läsa detta, prata inte om detta på skolan, snälla, klarar inte av att prata om det med er framför mig sådär, det går ändå bra att prata med er via msn osv, men jag klarar inte det F.F.
hoppas ni förstår allt detta, och har tålamod med mig.
det är det enda (knappt det) som jag begär av er.
Älskar er!

detta mina vänner är johan

.
ni som ja ha berättat om johan för så är det han i mitten.
han är den trevligaste och bästa killen som finns på hela jorden, och det han gjorde för mig behövde han inte göra, men jag är glad att han stod upp för mig, vill dock inte att han ska få några konsekvenser för det. jag gillar han och jag vill inte att ngt dåligt ska hända för han. vill att han ska klara sig från detta, jag vill att alla som är inblandande utom det äcklet ska klara sig!
jag bryr mig verkligen om alla som är inblandade även ifall ja inte känner de så bra, men jag bryr mig om att de ska klara sig från detta med ngn allvarlig dom.
.
jag vet att ni inte kmr förstå mkt av det ja skriver, för jag skriver allt som kommer upp i mitt huvud just nu, och ordningen i mitt huvud är inte bra, allt ligger hullerombuller och korsochtvärs. det är ett under att ja klarade av provet i morse men jag tror att det var för att det inte hann komma in så långt i mitt huvud som allt annat som har gnagt sig in sen juli förra året. religionen fick knappt en dag på sig att ta sig in och det lyckades de inte. så nu kan ja kasta bort den informationen och fokusera på att försöka klara mig upp ur denna svacka ja ha hamnat i just nu!
jag mår verlkigen inte bra just nu,inte psykist. och snart inte fysiskt heller. jag har ju börjat röka och det är ju inte bra, och mitt psykiska mående är ju åt helvete!
jag skiter i skolan, skiter i att träna och ja ja skiter i typ ALLT. jag måste verkligen börja fixa detta nu, mindre än två månader kvar av skolan, är kvar och jag måste fixa detta, måste fixa desktopen, måste börja jobba på lektionerna och fixa allt, men det går fan inte, hur mkt jag än försöker så går det inte, och jag vet inte hur jag ska klara av att fixa det. det är verkligen svårt. jag har ingen aning hur ja ska klara det, men jag ska försöka ta hjälp av mina vänner, för det är typ de ja kan prata med, kan inte prata med mamma eller madde om detta. jag vet inte vf men det är mkt lättare att bara snacka med mina vänner här på skolan om det än vad det är att prata med mamma och madde.
.
det är verkligen skönt att få skriva av sig här i bloggen nu när ja ha låst den, det är det verkligen!
och jag vet inte ifall ja ha lust att ta bort lösenordet eller ifall ja ska ha kvar det, det får ja se hur ja mår om ngt tag.

RSS 2.0